Sadržaj

Oktober se počasi izteka in dnevi postajajo vse krajši in temnejši. Čas je, da garderobo napolnimo z nekoliko hladnejšimi odtenki in si oblečemo kakšno plast več. Za odlično razpoloženje v teh hladnih dneh smo vam pripravili novo #taf ponudbo. Preglejte kaj se nosi te mesece po mestnih ulicah, kajti potrebujete novo obutev, ki lahko obvlada te hladnejše in bolj mokre vremenske razmere.

Nike AF1 Jester XX, za žene

Legenda živi dalje u tenisicama Nike Air Force 1. Radi se o inačici originalnog modela iz 1982 g. Koja uspješno balansira klasičan stil i svježi pristup te fokus na moderne detalje.  Svojevremeno su bile prve tenisice za košarku u kojima je korišten Air zračni jastuk, da bi uskoro postale ikona košarkaške i hip-hop kulture.

Reebok RAPIDE MU, za muške

Reebok Rapide MU je klasičan Reebok model. Radi se zapravo o prozračnijoj verziji modela Classic Leather koji je ujedno i najlegendarniji njihov model ikad. Reebok Rapide datira iz devedesetih i predstavlja siluetu koja potječe iz tenisica za trčanje.

Adidas SAMBAROSE W, za žene

Adidas Samabarose proizašla je iz klasične Sambe 50-ih. Originalnoj Sambi dodana je platforma koja definitivno doprinosi atraktivnom i elegantnijem urbanom stilu. Gornjište im je izrađeno od mekane brušene kože. Unatoč platforma potplatu, iznimno su lagane i prilikom nošenja nećete imati osjećaj težine na nogama.

Nike AIR MAX 97, za muške

Nike Air Max 97 još laganiji i udobniji od svojih prethodnika. Model koji je podjednako privukao kritičare i obožavatelje diljem svijeta.

Nike AIR MAX 95 LX, za žene

Nike Air Max 95 LX su ženske tenisice za slobodno vrijeme, nadahnute legendom iz prošlosti. Tenisice su ostale vjerne legendarnoj silueti i imaju karakterističan AIR MAX zračni jastuk koji je u originalnoj tenisici iz 1995 g oduševio trkačice diljem svijeta.

Vans SK8-HI, muške sportske tenisice

Mogli bismo reći da je Vans SK8-HI zapravo visoka varijanta modela Vans Old Skool. Sa bočnih strana ima karakterističnu vijugavu crtu koja je zapravo i prepoznatljiv simbol marke Vans. Tenisice su napravljene od kvalitetnog i izdržljivog platna uz dodatak brušene kože, a njihov  gumeni potplat osigurava odlično prianjanje na svim urbanim površinama.

Adidas I-5923, za muške

Adidas I-5923 su muški model tenisica koji je svoju inspiraciju pronašao u legendarnom modelu iz osamdesetih godina. Riječ je o iznimno udobnoj verziji čiji je potplat napravljen od poznate Adidas Boost pjene koja osigurava odlično ublažavanje i izuzetan povrat energije. Gornjište im je pak izrađeno od izdržljive prozračne mrežice.