Sadržaj

Nike Air Force 1 Sage Low prvotno je bio predstavljen kao dio opsežnog Nike paketa ˝1 Reimagined˝ koji je osiguravao alternativne ladies-only artikle. Ovu jesen se vraća u novom obliku sa novim perforiranim dizajnom gornjišta. Nova Nike Air Force 1 sneaker kampanja započela je 4.listopada 2018. Novi Nike Air Force ˝SAGE˝ proizašao je iz Nike kolaboracije sa umjetnicom Jorja Smith.

Mlada umjetnica poznata je po svom čudesnom glasu i R&B zvuku, ali i po svom jedinstvenom posebnom i svježem urbanom stilu. Njezino sudjelovanje u kampanju je unijelo jednu čistu i ženstvenu energiju.

Jorja Smith je soul-pop-hiphop zvijezda koja je svojim dubokim i moćnim soul glasom definitivno predodređena za meteorski uspon.Svojim zadnjim albumom Lost & Found nastupila je u poznatom The Tonight Show-u sa Jimmyem Fallonoom. Dobitnica je AIM i British GQ za Breakthrough Talent nagrada, a bila je izabrana i kao najnoviji Live talent u VEVO UK. Na reviji Gucci SS19 na kojoj je sjedila u prvom redu pored Jared-a Leta, dodijeljena joj je Mercury Prize Fashion Month. Polako ali sigurno Jorja ostvaruje svoj zvjezdani uspon a mi jedva čekamo njezine nove glazbene pothvate.

Ovim iznimno mekim tonovima sive, nježno roze i bež boje, Jorja Smith u koncept kampanje Nike Sage Low unijela je svoju čudesnu svježu, elegantu i jedinstvenu energiju.

Nike Air Force 1

Novi Nike Air Force 1 ima jedan prilično drzak i moćan dizajn ali je istodobno i jednostavan i nadasve ženstven. Na prvi dojam novi Air Force 1 ide jednu stepenicu više. Tome u prilog govori i činjenica da je njihov potplat povišen. Potplat dizajniran poput platforme, bijele je boje i odlično se slaže sa nježno rozim ženstvenim gornjištem. Napravljene su od kombinacije brušene kože i kožnih dijelova. Bočne strane tenisica krasi poznati Nike swoosh. Čiste linije, nježna tekstura i podebljani bočni dijelovi tenisice osigurat će Vam istinsku udobnost.