Sadržaj

BOOPACKS ruksake već neko vrijeme viđamo na lokalnim ulicama, a nose ih svi koji imalo prate trendove.

Mlade stvarateljice i sestre, Katarina i Dominika Bučar 2015 lansirale su ovu ženstvenu modnu marku i svojim stvaralaštvom obogatile svijet modnih dodataka.

Do danas su stvorile zavidnu količinu različitih ruksaka, torbica ali i odjevnih predmeta. Na ideju o pokretanju posla došle su kada su se našle u situaciji da su tražile savršen ruksak i kada isti nisu uspjele pronaći u cijeloj susjednoj Sloveniji. Bio je to povod za njihov prvi drawstring ruksak nazvan Boopack. Boo ruksaci su prostorni i iznimno izdržljivi budući da su napravljeni od kvalitetnih materijala. Ruksaci su ugodni za nošenje jer odlično pristaju uz leđa a osim toga izgledaju apsolutno savršeno.

BOO ruksaci su u vrlo kratkom roku oduševili Sloveniju i nastavljaju pohod na susjedne zemlje svojim minimalističkim i svježim dizajnom. Nametnuli su se kao uspješna modna marka koja se ističe svojim praktičnim i jednostavnim  stilom iznimno primamljivih boja. Njihova  najnovija kolekcija inspirirana osamdesetim godinama sigurno će osvojiti i vaša srca budući da se radi o trendu koji se uvijek vraća.

BOOPACK SCOOLER

BOOPACKS je ostvario nekoliko uspješnih suradnji s poznatim trgovinama diljem svijeta. Od prošle godine možete ih pronaći i na Asos web trgovini, a njihovi artikli gostovali su i u TOPSHOP pop-up trgovini u Londonu.

Ruksaci postaju sve popularniji i uvjereni smo da ćete i Vi svoju torbicu za skitanje po lokalnim ili svjetskim ulicama zamijeniti BOO ruksakom čiji veliki izbor možete pronaći u The Athlete´s Foot poslovnicama ali i na web stranici i www.taf.hr

BOOPACK ruksak

BOO SCHOOLER ruksak

BOO BACKPACK ruksak