Sadržaj

Adidas originals predstavlja Vam potpuno novi dašak retro svježine – tako jedinstven i potpuno drugačiji. Riječ je naravno o Continental 80 Pack! Yung serija odlučila je obnoviti svoj model koji je originalno izrađen kasnih 80-ih i predstaviti nam ga u jednom potpuno novom svjetu. Na spomen riječi ADIDAS svima nam prvo padne na pamet udobnost i njihov nostalgičan stil. Pravi poznavatelji ADIDAS naslijeđa veliki su ljubitelji njihovih retro vibracija  kojima nas često uzdrmaju do temelja!

Kako je nastao Adidas Continental 80

Adidas je poznat više kao sportska marka dok je zapravo, rekli bismo, prava sportska institucija. Marku sa poznate tri crte 1924 osnovao je Adi Dassler. Ime Adidas nastalo je kombinacijom slova njegova imena i prezimena. U svojim najranijim počecima dizajnirali su tenisice za nogomet. Svoju su paletu proizvoda vrlo brzo proširili i počeli proizvoditi tenisice za trčanje. Vremenom su pokrivali sve sportove koje si možete zamisliti. Danas svoje proizvode svrstavaju u različite kolekcije među kojima možemo istaknuti Adidas by Stella McCartney, Adidas Originals… Baš sve njihove proizvode odlikuje vrhunska kvaliteta izrade, tehnološka preciznost, udobnost, vrhunski dizajn i naravno velika doza stila.

Continental 80 tenisice spadaju pod Adidas Originals kolekciju. Radi se o potpunoj replici Continental tenisica iz 1980. U Adidasu su se potrudili baš kao i kod originalnog modela, ponuditi nam ga po iznimno prihvatljivoj cijeni. Continental odiše old-school vibrom i s ovim modelom svi nostalgičari će napokon doći na svoje.

Continental 80 pack

Continental 80 je klasičan, jednostavan i iznimno nostalgičan model. Napravljen je od mekane kože koja na sebi ima perforacije. Ako pažljivo pogledate, vidjet ćete da na obje strane tenisice leži dvobojna mornarska crta koja dodatno naglašava njihov ionako retro izgled. Sigurno se slažete da se radi o detalju koji neće proći neopaženo kod pravih poznavatelja mode i stila. Za svaki Vaš udoban korak, pobrinut će se njihov potplat od kvalitetne gume sa EVA uloškom.

Tenisice dolaze u nekoliko različitih kombinacija boja – pamučno roza/ nebesko plava/ zeleno žuta. Budući da se radi o povratku retro siluete, u ponudi ih možete pronaći i u originalnoj bijeloj boji.

Adidas Originals 80 Pack možete pronaći u svim TAF poslovnicama! Požurite i osigurajte svoje na vrijeme!